Gästhamn


Vänerns pärla vid Kinnekulle.

GPS position: 58°37,60 N 13°26,30 E
Hamndjup: 2,10 m

Vår hamn ligger i Hällekis, i Sjöråsviken, vid foten av Kinnekulle. Hos oss finns ca 150 båtplatser samt ett tiotal gästplatser. Du kan även förtöja vid ”grönmärkta” platser. Förtöj ordentligt, speciellt vid nordanvind som kan vara mycket kraftig.
Vi är en liten klubb där all service sköts av klubbens medlemmar. Det finns dusch, pentry och toaletter samt utslagsback för tömning av porta potti . Vid bryggan finns tillgång till el och färskvatten samt möjlighet att sugtömma toaletten. Möjlighet att slänga sopor, som naturligtvis källsorteras. Tv kan du titta på i vår klubbstuga…vilket givetvis ingår i priset.

Klubbens medlemmar går nattvakt från början på maj till slutet på september.

Hos oss får ni använda våra gästplatser för 140 kr natten, betalning sker i ” bössan” som sitter under den lilla skylten i början av bryggan.

Falkängens hantverksby, som ligger alldeles ovanför hamnen, är ett populärt utflyktsmål. Cykel kan du hyra i Falkängen.

En välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria samt Persons Cykelaffär ligger på promenadavstånd. Om du har problem med båten, finns Kinnekulle Marin bara en kort promenad bort. Du även kan fylla på drivmedel.

Detta innebär att ni kan bo vid foten av det blommande berget Kinnekulle med sjöutsikt för en ringa kostnad. En kulturbygd med en helt unik fauna.
Om du har frågor om klubben hör gärna av dig.

Vill du gästa oss så är du hjärtligt välkommen!