Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Hamnkapten informerar

 • Kenneth Sanfridsson

  Hej jag var nere och jobbade lite på min båt i fredags, det blåste ganska rejält. Några båtar slog fören mot rälsen. Jag försökte ringa och skicka meddelande till några. Men telefon numren stämmer mycket dåligt, i den lista som sitter i nattvakts pärmen. Min egen plats nr 28 har tel.nr till min bror som varit död i tretton år. Aldrig haft en plats inne i bassängen.
  Någon måste sätta sig ner och rätta alla tel.nr på den listan.
  MVH Kenneth Sanfridsson. tel.nr 0725898537

  • martin.frojd

   Problemet är att vi vid ett flertal tillfällen bett om uppdatering men responsen är dålig det borde ligga i vars o ens intresse att hålla sina kontaktuppgifter uppdaterade
   kapten

   • Kenneth Sanfridsson

    Visst har Du rätt det ska ligga i var och ens intresse för egen säkerhet om något skulle hända. Jag har vid minst två tillfällen lämnat både tel.nr och mailadress ändå är det fel. Förstår att det är trögt att få alla att lämna tel.nr. Går det inte att ha både namn och tel.nr på den listan i nattvakts pärmen?. Är det fel nummer kan man söka efter numret, till berörd person.